In ultimele doua saptamâni, agentii de la Politia Locala Bacau au confiscat din Piata Centrala peste 200 de pachete de tigari aduse ilegal din Republica Moldova si Ucraina.

Tigarile erau oferite spre vânzare de catre comerciantii care-si fac veacul in aceasta locatie.

„Au fost depistate patru persoane, care incercau sa vânda tigari cetatenilor care tranzitau piata. A fost dispusa masura de predare a celor patru persoane si a tigarilor catre lucratorii Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Bacau”, spune Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau.

PUBLICITATE

Marfa a fost confiscata iar comerciantii ambulanti au fost sanctionati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. peste tot pe unde te invarti in Piata Centrala vezi minoritarii tuciurii care nu fac decat sa fure din posete,buzunare si sa vanda tigari si telefoane !! ” tigari ,tigari ” !!

LĂSAȚI UN MESAJ