– politistii de la Ordine Publica au de acum mai multe autoturisme pentru patrulare si interventie

Parcul auto al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau s-a „imbogatit” cu 22 de autospeciale noi Dacia Logan, care au fost repartizate in judet de catre Ministerul Afacerilor Interne.

Acestea au fost achizitionate in cadrul unui program demarat in noiembrie anul trecut, iar politistii bacauani au mai primit trei autospeciale Dacia Duster.

PUBLICITATE

Cele sosite zilele trecute si care pot fi vazute deja in trafic au fost repartizate structurilor de ordine publica.

„Înnoirea parcului auto la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau va conduce la îmbunatatirea timpilor de reactie în situatii de interventie, la cresterea mobilitatii si îmbunatatirea serviciului politienesc, astfel încât întreaga comunitate bacauana sa poata beneficia de un plus de siguranta”, spune insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la IPJ Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. F bine ca au primit. Nu se mai deplaseaza pe jos, nu obosesc, asculta cite un post de radio, eventual viseaza cu ochii deschisi la ce o sa faca maine si dorm confortabil prin parcari noaptea. Da, stim, timpul de reactie, de interventie, toate astea trebuiesc luate in calcul, numai ca agentul x, el se gindeste la confortul lui, la cit de bine ii este lui acuma la clima sau la caldura.Nu mai putem in discutie cazul in care isi ia iubita sau sotia de la servici seara tarziu pe banii contribuabililor. Dar macar partea pozitiva, este ca, datorita confortului actual, nu uita sa isi scoata mainele din buzunar cind discuta cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ