Dupa ziua de luni, când Thermoenergy Group SA Bacau a inceput furnizarea de agent termic catre clientii sai, sapte puncte termice (PT) au fost oprite.

Este vorba despre PT9, PT14, PT15, PT17, PT35, PT62 si PT63, toate acestea fiind situate in zone de reabilitare a retelei de termoficare.

Conducerea Thermoenergy declara ca cele sapte PT-uri au fost oprite pentru ca firmele care lucreaza in zonele amintite nu au finalizat lucrarile.

PUBLICITATE

„Asa se prezenta situatia marti dimineata, la prima ora. La ora 13.00, am primit informatii ca s-a inceput incarcarea retelelor pe PT62 si la PT14. In zona Alecu Russo nu avea caldura blocul nr. 49, iar pe strada Milcov, caloriferele erau reci de la nr. 134 pâna la nr. 140.

Pe retelele vechi, au fost identificate probleme la PT10, PT151 si la CT 3 Miorita. Se lucreaza peste tot si avem promisiuni ca pâna la caderea serii vor fi repornite instalatiile”, a declarat ieri dupa-amiaza Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau.

Probleme legate de termoficare sunt si in alte zone ale orasului, insa, este vorba despre cazuri izolate, care afecteaza câte 10 sau 15 apartamente. Comparativ cu anul trecut, avariile semnalate sunt mai putine.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ