Minivacanta de Sf. Maria s-a incheiat cu 35 de infractiuni constatate de politisti, dintre care 18 în flagrant, 23 de suspecti prinsi, 3 arme neletale confiscate si cu recuperarea unui autovehicul furat. De asemenea, oamenii legii au aplicat si 1.206 sanctiuni contraventionale, în valoare de peste 290.000 lei, aproape 840 ajungând la cei din trafic.

Radarele au surprins peste 300 de vitezomani dar au fost si 59 de pietoni care trebuie sa plateasca o sanctiune pentru ca au traversat strada neregulamentar. Agentii de la Rutiera au retinut si 43 de permise de conducere si 16 certificate de inmatriculare.

Si jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau au tras linie dupa acest sfârsit de saptamâna incarcat. Militarii au fost prezenti in 12 localitati unde au aplicat peste 50 de amenzi, in valoare de aproape 16.000 de lei.

PUBLICITATE

Cele mai multe sanctiuni au ajuns la cei care au facut scandal si au deranjat linistea si ordinea publica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ