Trei barbati care se aflau, intr-una din noptile trecute, la pescuit pe malul râului Siret, la Letea Veche, s-au trezit atacati de trei localnici, cu vârste cuprinse intre 18 si 23 de ani.

Acestia l-au lovit pe unul dintre ei si in final i-au determinat sa plece de acolo, fiind nevoiti sa lase pe malul apei barca pneumatica si sculele de pescuit.

Când au revenit n-au mai gasit barca, in valoare de circa 2.000 de lei si a reclamat la politie.

PUBLICITATE

Bunul a fost recuperat dintr-o locatie din Gioseni, acolo unde suspecti s-au gândit sa-l ascunda. Ei sunt acum cercetati pentru lovire sau alte violente si furt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Treaba este destul de serioasa..
    si ia amploare… Daca cei trei pescari foloseau arme…(albe sau …negre) ,se putea numi autoaparare? Ca sigur aveau la ei… Pana una alta ,cel lovit a ramas cu paguba. Eu l-as fi impuscat ,si i-as fi taiat mana…sau dat foc la casa. La alegere

  2. mai este un dosar pe rol cu localnici din aceeasi comuna! In gura canalului la Galbeni un pescar a fost talharit de scule, pe apa! A zis “multumesc” ca nu i-au taiat barca pneumatica, in mijlocul apei! Felicitari Politiei care si-a facut datoria si a recuperat prejudiciul!

LĂSAȚI UN MESAJ