Clinica Oftalmologica Gauss din Bacau demonstreaza inca o data, prin medicul chirurg Cristian Postolache, ca reprezinta un reper pentru Oftalmologia romanesca si se aliniaza la standardele europene. In cadrul congresului, dr. Cristian Postolache, a realizat o interventie in direct la un pacient cu cataracta si astigmatism miopic asociat. Aceasta s-a facut cu ajutorul unui nou aparat revolutionar pentru operatia de cataracta, si dr. Cristian Postolache a implantat o noua generatie de cristalin artificial – Symfony.

E vorba de un implant cu proprietati multifocale, care are la baza un nou concept: profunzimea campului visual. Este produs dintr-un nou material acrilic hidrofob ce asigura o rezistenta crescuta si calitati optice deosebite. De asemenea, ofera o sensibilitate la contrast foarte buna, realizand o claritate crescuta la distanta , intermediar si aproape.

In acest mod asigura o independenta a pacientului fata de ochelari. Aparatul cu care s-a efectuat operatia de cataracta in cadrul sesiuniii de live surgery – Whitestar Signature Pro – este dotat atat cu pompa peristaltica cat si cu pompa Venturi, ceea ce da posibilitatea chirurgului sa combine avantajele acestora pe parcursul interventiei de cataracta.

PUBLICITATE

20161007_094104

Dr. Postolache opereaza alaturi de experti oftalmologi din Mexic si Costa Rica

Medicul chirurg bacauan, alaturi de chirurgii dr. Filip si dr. Ivanescu din Romania si de oaspeti de peste hotare – assoc. prof. dr. Claudio Orlich din Costa Rica si prof. dr. Arturo Ramirez din Mexic – a operat in direct la Clinica Oftalmologica Ama Optimex din Bucuresti, vineri 7 octombrie 2016, in fata a peste 1500 medici oftalmologi romani si straini prezenti la Congresul National de Oftalmologie cu participare international.

img_1315

“Cand faci ceva cu pasiune, la fel ca si in orice alt domeniu, te apreciaza atat pacientii cat si semenii din breasla medicala. Sunt deschis in permanenta la abordarea celor mai noi tehnici chirurgicale si imi doresc sa pun la dispozitia bacauanilor ultimile inovatii din domeniul oftalmologiei. Acum este vorba despre un implant de cristalin cu proprietati multifocale, ce se aproprie foarte mult de cristalinul natural al unei persoane tinere si asigura independenta fata de ochelari.”

dr. Cristian Postolache


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ