Procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau au descins marti dimineata, in comuna Podu Turcului, si au facut perchezitii in cinci locatii, printre care primaria din localitate si locuinta primarului Gelu Ciorava.

„S-au efectuat in comuna Podu Turcului cinci perchezitii domiciliare, intr-o cauza in care se fac cercetari pentru infractiunile de abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu si delapidare. S-au ridicat mai multe documente si se continua cercetarile”, a declarat procurorul Cristinel Ciocânta, purtator de cuvânt la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau.

Ancheta ar viza mai multi functionari din cadrul Primariei Podu Turcului.

PUBLICITATE

„Au fost perchezitii si la mine acasa si la primarie. Nu stiu ce au cautat. Eu le-am dat cheia de la biroul de la primarie sa ia ce au nevoie. Asa s-a intâmplat si in 2012, tot in luna asta, acum iar”, ne-a spus Gelu Ciorava, primarul comunei Podu Turcului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  • 🙂 Asta cu „traiul bun” e tare! Curge laptele și mierea la Podu Turcului! Am auzit că sunt mii de locuri de muncă, investitorii se bat pentru zona aia, e un El Dorado al UE. Dacă tot vreți să-i promovați imaginea prezentați măcar lucrurile bune pe care le-a făcut și nu năzbâtii.

 1. Fiți puternic domnule primar! Ce ciudat ca in campania electorală fac descinderi! Nou suntem alături de Dvs. Știm ce ati facut PTR comuna noastră! Sănătate si putere!

 2. Este un adevarat om. Si-a dorit si isi doreste inflorirea comunei si un trai mai bun cetatenilor alaturi de care traieste.SANATATE SI PUTERE!

 3. Va vom sustine Domnul Primar! Noi avem incredere in dumneavoastra! Ce porcarie!!! Perchezitii in campanie electorala. Praf in ochi! In sfarsit, cand ati inceput sa scoateti comuna din mocirla trebuiau sa apara si ei cu ceva!

  Avem incredere! O sa vedeti la alegeri ca toata suflarea comunei e alaturi de dvs. Multumim pentru ce ati facut ! Succes in continuare!

 4. Intr-adevar, se doreste eliminarea sa pentru a se da cale libera PNL-ului, plin de mincinosi si demagogi. Domnul Paler se vrea Presedinte de judet. Este un mare smecher.

 5. felicitari ca ati castigat alegerile de primar dar mi as dori sa rezolvati si problema cu santurile de la Serban , cand poua e jale prin spate la fosta baie comunala.
  Ptru Podu ati facut multe si cel mai important ati refacut scoala generala. tot respectul

LĂSAȚI UN MESAJ