La Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (SNPAP) Tg. Ocna are loc, in aceasta perioada, concursul pentru ocuparea a 14 posturi vacante de preot la tot atâtea unitati de detentie din tara, printre care si la Penitenciarul Bacau si s-au inscris 27 de preoti candidati, care provin de la mai multe Eparhii ale Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române.

Binecuvântarea pentru desfasurarea acestui concurs a fost data de catre parintele vicar administrativ Pimen Costea al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului si de parintele protopop al Protoieriei Onesti, preot Ioan Bârgaoanu care au oficiat o slujba la capela scolii, la care au participat si preotii inscrisi la concurs.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ