Dupa ce ni s-a susurat in urechi ideea ca ar trebui sa ne bucuram ca invazia de trupeti americani ne-a desenat o tinta pe harta, incep durerile de cap, semn ca betia s-a dus dracului si a ramas doar mahmureala. Si nota de plata.

Pentru cine a uitat de cazul Teo Peter, muzicianul ucis de un soldat american care a considerat ca, fiind “made in USA” nu e necesar sa respecte indicatiile semaforului, iaca un trupete american a decis sa ne reaminteasca faptul ca românii sunt doar niste “untermensch” care trebuie sa se dea repede la o parte când trece Maria Sa, soldatul american eliberator cu masina si, eventual, beat manga.

Vestea buna este ca n-a murit nimeni, desi tânara care s-a ales cu patru coaste rupte ar putea avea o alta parere.

PUBLICITATE

Vestea proasta este ca astfel de evenimente s-ar putea repeta de vreme ce, potrivit unor conventii incheiate de România cu SUA, militarii americani nu pot fi atinsi nici macar cu o floare, indiferent ce ispravi ar face pe teritoriul românesc.

Pâna când se va gasi o solutie la aceasta problema, singura scapare o reprezinta prevenirea: când vedeti vreo masina militara americana, trageti tare dreapta, nu conteaza ca intrati in sant, ca va rupeti masina sau va spargeti baia de ulei: important e sa scapati cu viata.

Sa ne intelegem: problema de fata nu are nimic de-a face cu “apararea” impotriva Rusiei, care e o alta discutie.

Dar avem niste experiente de-a dreptul neplacute cu trupele straine venite sa “ne ajute”, de la turcii de la 1821-1822, care s-au retras dând foc Iesilor, trecând pe la interventia ruseasca de la 1848 sau 1853, cea austriaca in 1854, ocupatia germana de la 1916-17 ori cea ruseasca de dupa 1944.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate asa sunt conducatorii nostri apara cetatenii altor state si nu pe cei de-ai lor. Suntem niste sclavi folositi la nevoie dupa interesele marilor puteri. Murim ca prostii pt ambitiile marilor puteri care nu mai pot de bine. Acestia (americanii) fac zanzanie si lasa haos pe unde se duc si creeaza razboaie sub diverse pretexte pt interesele lor sub deviza “Libertatii si Democratiei” (vezi Vietnam, IRAK, Libia, Siria). In urma acestui haos facut si “democratiei” creiate de ei, ISIS a crescut si a omorat oameni nevinovati.

LĂSAȚI UN MESAJ