Noul sef interimar al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Bacau este Paul Toderica, delegat pâna când Agentia Nationala pentru Protectia Mediului va organiza concurs pentru postul de sef în Bacau, ramas liber dupa trecerea, la sfârsitul lunii trecute, pe functia de sef al Serviciului monitorizare laboratoare a Corneliei Pricope. Sefia interimara a agentiei era asigurata de Doina Erzsebet Mihordescu, sefa Serviciului Autorizari.

„Domnul Paul Toderica – ne-a declarat Maria Ionos, purtatoarea de cuvânt a APM Bacau – este detasat de la postul sau din departamentul Calitatea Factorilor de Mediu, la sefia institutiei, pâna ce va fi organizat concursul pentru directorul agentiei. Doamna Doina Mihordescu a revenit, astfel, la postul detinut anterior”.

Paul Toderica, fruntas al organizatiei judetene a Partidului Miscarea Populara, a mai condus APM Bacau în perioada 2009 – 2012, în timpul guvernarii PDL. El a fost înlocuit chiar de Corina Pricope, care insa, in luna martie a acestui an a fost detasata pentru circa doua luni la sefia APM Caras Severin, dupa ce fostul director de acolo a fost promovat, intempestiv, subprefect al judetului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ