Tragedie pe un drum de tara, in comuna Parincea. Un sofer care rula cu viteza excesiva, spun martorii, a lovit un grup de copii care se jucau pe marginea drumului dupa care s-a izbit violent de un copac.

In urma accidentului, conducatorul auto si un copil de un an, care era tinut in brate de o fata de 16 ani, aflata pe locul din dreapta, au murit pe loc.

La spital au ajuns in stare foarte grava si adolescenta si un baietel de 13 ani, lovit pe drum. Din pacate nici ei nu au supravietuit, decedand la unitatea medicala.

PUBLICITATE

Singurul care a ramas in viata este celalalt copil lovit pe drum care s-a ales cu fracturi dar medicii spun ca-si va reveni.

Barbatul care a provocat aceasta nenorocire se intorsese recent din Italia si se ducea sa duca copiii acasa, de la o petrecere din satul vecin.

Martorii spun ca a incercat sa evite un copil care-i sarise in fata, dar din cauza vitezei a pierdut controlul, i-a lovit pe ceilalti copii care se jucau si s-a oprit in copac.

La fata locului au fost mobilizate forte importante. Acesta este cel mai grav accident petrecut de la inceputul anului in judetul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

    • nesimtit esti tu.ce vrei sa spui ca nu este asa.nu spun ca toti care sunt in afara fac asta dar majoritatea asta fac.se cred buricul pamintului cinsd vin in tara.pe asta prostia la costat,pacay ca a curmat viata unor copii nevinovati.sper ca locul lui va fi in iad.

LĂSAȚI UN MESAJ