Vineri, 29 mai, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci au acționat pe zona de competență pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În cadrul acțiunii, în intervalul orar 04.00 – 05.00, în comunele Tamași și Buhoci au fost depistate patru atelaje hipo cu ajutoul cărora se transporta material lemnos esență salcâm și stejar, pentru care nu se dețineau documente legale.

Polițiștii au procedat la conducerea persoanelor depistate și a atelajelor hipo la sediul unității de poliție în vederea verificărilor.

PUBLICITATE

S-a luat măsura confiscării cantității de 5,24 mc material lemnos și a celor patru atelaje hipo.

De asemenea, față de cele șase persoane depistate s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 26 000 lei, conform Legii 171/2010.

FOTO: Mihai Tala

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. corect ce spune Anonymus ! Aseara veneam dela Onesti si din sensul opus veneau coloane de masini pline cu busteni .Am numarat 16 masini ! Pe astia nu-i vede nimeni ! Normal era intuneric 23.40-00 30 . Militienii capitalisti dormeau !

  2. s-a trecut la amenzi cam tarziu,in com.Buhoci , sunt pers,care traiesc numai si numai din furat lemne; Pana se obisnuesc sa munceasca cinstit mai trec 20 ani Mai rau e ca pe linga hotii de lemne mai fura si politistii si ei se incalzesc tot cu lemne ! nimic nou sub soare

LĂSAȚI UN MESAJ