Un individ de 36 de ani, din comuna Nicolae Balcescu, a ajuns in spatele gratiilor dupa ce Judecatoria Bacau l-a condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Politistii sunt cei care l-au depistat si l-au incatusat. Tot ei au demarat si ancheta impotriva lui, in anul 2014, dupa ce au stabilit ca in perioada 2013 – 2014, cei doi copii, ambii de scoala generala, au fost batuti si alungati din locuinta de mai multe ori, chiar de tatal lor.

Pentru ca minorii sa poata trece peste traumele suferite, autoritatile locale au cerut la momentul anchetei ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau sa le acorde consiliere psihologica, asa ca au fost dusi sa locuiasca impreuna cu bunicii din partea mamei, aflati in alta localitate.

PUBLICITATE

Dupa finalizarea cercetarilor, cazul a ajuns in instanta iar, dupa câteva termene, parintele violent si-a primit pedeapsa, el fiind incarcerat la Penitenciarul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ