Patronul firmei care a câstigat licitatia pentru modernizarea strazii Milcov din Bacau, un proiect in valoare de 30 de milioane de lei, a declarat pentru Desteptarea ca el a decis rezilierea contractului, nu Primaria Bacau, asa cum a anuntat institutia.

“Nu se mai putea lucra, domnule. Sa stai câte trei luni ca sa ti se semneze o hârtie, sa nu ai cu cine discuta… Am decis sa reziliez contractul si sa faca ei strada cu cine or sti”, ne-a declarat Mihai Haivas, patronul firmei IMROM Roman.

Saptamâna aceasta, municipalitatea bacauana anuntase ca a decis rezilierea contractului cu firma care câstigase licitatia ca urmare a nerespectarii de catre constructor a prevederilor din caietul de sarcini.

PUBLICITATE

IMROM este o firma din Roman, judetul Neamt, care a câstigat, de-a lungul timpului contracte in zona Moldovei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. DOMNULE HAIVAS CAND AI LICITAT SUB LIMITA NU TI AI FACUT CALCULELE…CUM AI LICITAT…DOAR ASA DE DRAGUL DE A LICITA SI A INCURCA PE ALTII…AR TREBUI SA PLATESTI PENTRU RENUNTARE CU PRETUL LUCRARII PLUS PENALIZARI PANA SE VA INCEPE O ALTA LUCRARE CU O LTA FIRMA …POATE ASA VA INVATATI MINTE SA NU MAI LICITATI AIUREA FARA O BAZA TEMEINICA…V ATI BATUT JOC DE POPULATIA BACAULUI…D.N. A SA I INCHIDA FIRMA DE GUNOI.PE CARE O ARE ACEST PATRON…NU CU 10 OAMENI SE FACE O LUCRARE DE ASEMENEA AVENGURA..

  2. a reziliat contractul ca mirosea a DNA. Voi faceti combinatii din bani europeni??
    Asa va ramane strada Milcov anul acesta. Sunt placi de pe trotuar care nu au nici jumatate de an si s-au desprins. Am sa le iau si am sa pun un ghiveci de flori ca sa vada cetatenii incompetenta politicienilor nostri bacaoani ca nu se pot abtine sa nu fure un pic.
    Ei se vor spala pe maini si vor spune ca firma este de vina cand au pus dalele alea aduse din china de o calitate inferioara.
    Vad ca este un trend la Bacau dea se retrage firma pe la sfarsitul lucrarii … vedeti spitalul municipal care s-a platit de doua ori aparatura si sta in cutii …. nu cumva ca sa se piarda urma.

  3. Normal ar fi in caietul de sarcini daca se retrage firma sa plateasca despagubiri dar cine stie. Poate chiar este de dna si a fost sfatuit sa se retraga. Eu zic sa facem o petitie ca stavarche sa isi dea demisia sau daca nu il scoatem noi.

  4. Il invit pe domnul stava sa facă o plimbare pe Stefan cel mare si sa vadă cum decurg lucrările. Plătim chirie 1250 de euro cu investitie de 50 de mii de euro si nu mai intra nici dracu la noi……… si daca intrebi cat mai dureaza ti se rade in nas. Dar suntem buni cand platim pt autorizatia de functionare pe an cate 2200 de lei! Mie scârba de Bacău si de noi ca nație…….

LĂSAȚI UN MESAJ