Paștele poate fi un excelent prilej când angajatorii își pot arata prețuirea față de angajați, recompensându-i și făcându-i să se simtă ca într-o mare familie. Pentru a face aceasta, companiile trebuie să știe ca au mult mai multe mijloace la dispoziție și că nu trebuie să se limiteze la clasicele cadouri sau sporuri.

Un instrument dorit deopotrivă de angajați si avantajos pentru angajatori este tichetul cadou. Tichetul cadou Cadhoc de la Up Romania este apreciat in primul rând pentru că oferă libertate de alegere celui care îl primește. Astfel, salariații vor putea cumpăra cu tichetele Cadhoc o multitudine de produse și servicii, precum: bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și încălțăminte, cărți, jucării, obiecte de mobilier, decorațiuni, electronice și electrocasnice, servicii de turism. Rețeaua de magazine are acoperire naționala și este alcătuită din peste 55.000 de magazine. Mai multe magazine poți găsi pe harta partenerilor din orașul tău. Pentru angajatori, tichetele cadou vin cu nete avantaje fiscale, acestea fiind scutite de contribuții sociale și patronale, precum și de impozitul de 16% pe venit, pana la valoarea de 150 de lei lei pentru fiecare persoană. În plus, pot fi deduse la calculul impozitului pe profit, în limita a 5% din fondul de salarii. Ele pot fi acordate atât pentru salariați, cât și pentru copiii minori ai acestora, oferind astfel posibilitatea acordării unei valori cumulate crescute.

Aplicabilă începând de la un salariat, opțiunea pentru tichetele cadou simplifică în cadrul companiilor procesul logistic extrem de complex, consumator de timp și de resurse umane, ce presupune cumpărarea, sortarea, impachetarea, personalizarea, depozitarea și distribuția cadourilor.

PUBLICITATE

De asemenea, tichetul Cadhoc poate fi personalizat cu logo-ul companiei, imaginea și mesajul dorit, astfel încât să poarte semnatura și amprenta celui care îl oferă.

Up Romania, noua identitate a Chčque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internațională și solidș. Este prezenta în 17 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Intră pe www.upromania.ro și comandă de Paște tichete cadou pentru salariații tăi! Toate comenzile achitate în perioada 20 martie si 14 aprilie intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up România.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ