Pasajul subteran care face legatura intre strada Oituz si strada Stefan Guse pe sub liniile de cale ferata a fost inundat de ploaia torentiala de astazi, fiind necesara intreruperea circulatiei pentru ca pompierii sa scoata apa.

[wonderplugin_gallery id=”331″]

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. ati vazut pe acest stavarake sa faca ceva bun pentru oras?
    evident ca asa se va intampla la fiecare ploaie mai zdravana… mintile luminate care l-au proiectat stiu de ce.

  2. De ce nu au prevazut si instalatii de scurgere?! Doar se stia problemele avute cu vechiul pasaj, care a existat cu multi ani in urma. Niste incompetent, de astia avem parte.

  3. Este in mod clar fie o eroare de proiectare a rigolelor de evacuare a apei pluviale, fie o eroare a constructorului, care a executat in mod defectuos lucrarea proiectata. In ambele cazuri, PRIMARIA Bacau este responsabila, pentru ca a receptionat o lucrare defectuos executata. Iar din moment ce Primaria este condusa de nenea Spagarake, acesta are de raspuns inclusiv pe cale penala pentru daunele aduse. Asadar ?

  4. dar constructorul cine a fost nu cel care la denuntat, nu putea veni cu solutii mai bune fiindca crestea costul lucrarii si el ramanea cu mai putini bani

  5. Noroc de saracii pompieri… Ei la scos apa, ei la dat jos tzurtzurii… Bai, n are Primaria aia o pompa? Pai asta nu e o situatie de urgenta… E neplacuta dar nu e de urgenta.

  6. Trebuia mentionat in cartea tehnica a pasajului ca in cazul ploilor torentiale sau de lunga durata poate fi utilzat de armata pt testarea Transportoarelor Amfimbii Blindate

LĂSAȚI UN MESAJ