Un minor de 15 ani si un altul de 16 ani, ambii din comuna Buhoci, au ajuns, in cursul zilei de marti, la Spitalul Judetean Bacau – Compartimentul de Primiri Urgente Pediatrie, dupa ce au fost batuti crunt la o stâna din Parincea.

Se pare ca adolescentii, care provin din familii nevoiase, munceau acolo, iar principalul suspect in acest caz de violenta extrema este un tânar de 19 ani, care ar fi proprietarul acelei stâne.

„Sunt doi adolescenti care au ajuns la noi cu urme de violenta si au fost instiintate toate institutiile abilitate sa faca ancheta”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean Bacau.

PUBLICITATE

Cazul a ajuns si in atentia celor de la Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau. „Colegii nostri au fost la spital pentru a evalua situatia si, in functie de disponibilitatea parintilor si a minorilor, vom oferi servicii specializate.

Au fost anuntate autoritatile locale si organele de politie, cu care vom colabora pe tot parcursul solutionarii cazului”, a declarat Marian Vatamanescu, purtator de cuvânt la DGASPC Bacau.

Cei doi minori au ramas sub supravegherea medicilor, pentru a primi ingrijirile necesare. Se pare ca ei au fost batuti cu o ranga metalica si o furca, insa ancheta Politiei va stabili cu exactitate ce s-a intâmplat, fiind intocmit deja un dosar penal pentru lovire sau alte violente.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ