– indivizii i-au amenintat cu moartea ca sa le dea banii n ca sa nu o mai loveasca, batrâna i-a sarutat mâna unuia dintre agresori

Cei doi batrâni, femeia de 90 de ani si barbatul de 92 de ani, din comuna Parava, au trecut prin clipe de cosmar când s-au trezit in puterea noptii cu trei indivizi in casa lor. I-au trezit din somn si au inceput sa-i loveasca pentru a le da banii.

Degeaba le-au spus ca nu detin bani, ca au inceput sa-i loveasca fara mila si chiar le-au pus perna pe fata, amenintându-i ca-i omoara daca nu scot pensiile pe masa. I-au chinuit asa minute bune, pâna ce batrânul si-a amintit ca ar avea niste banuti in portofel. Unul dintre agresori a mers cu el in camera in care avea haina si i-a luat cei 20 de lei pe care-i avea. Ca sa scape cu viata din aceasta intâmplare, batrâna i-a sarutat mâna unuia dintre tâlhari.

PUBLICITATE

„M-a lovit cu lanterna si spuneau sa le dau banii, dar sa nu tip. I-am dat ce aveam ca sa ne lase in pace”, povestea batrânul. Oamenii spun ca erau doi barbati si o femeie iar dupa ce acestia au plecat si-au sunat copiii ca sa le vina in ajutor. Niciun vecin nu a auzit nimic, iar cazul a ajuns acum in atentia politistilor care fac cercetari pentru depistarea si prinderea autorilor.

Nu este pentru prima data când nonagenarii sunt calcati de infractori. Anul trecut au ramas fara economii, circa 7.000 de lei, dupa ce au fost pacaliti de cei care se prezinta la poarta batrânilor si le cer sa le schimbe bani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. …politistul din comuna imparte “castigul” cu talharii…Pai cum naiba, e a doua oara cand se intampla si nu sunt prinsi nenorocitii…

LĂSAȚI UN MESAJ