Ieri, in jurul orei 17.00, Serviciul de Ambulanta Bacau a fost sunat de un trecator aflat in zona Metro, pentru a interveni de urgenta, deoarece, a spus acesta, a vazut cazând un parasutist fara… parasuta.

Omul a crezut ca avea sa fie martorul unei tragedii.

„Am intervenit imediat, cu o ambulanta tip C, cu medic si asistenta medicala, având in vedere gravitatea apelului. Am constatat insa ca parasutistul in cauza era clinic sanatos si apt sa-si continue activitatea”, ne-a declarat dr. Adrian Colibaba, directorul medical al Serviciului de Ambulanta.

PUBLICITATE

Parasutistul a ajuns si la Urgentele Spitalului Judetean, unde a fost investigat medical, fara sa i se identifice vreo problema de sanatate.

De altfel, acesta a si refuzat o eventuala internare. Surse militare au explicat ca a fost vorba despre un exercitiu de antrenament si care implica folosirea parasutei mari si a parasutei de rezerva.

In cazul de fata, probabil trecatorul care a alertat echipele de interventie a observat tocmai un parasutist care executa antrenamentul cu parasuta de rezerva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ