S-a intâmplat in comuna Pâncesti, in noaptea de sâmbata spre duminica, la locuinta unor batrâni si se presupune ca adolescentul, de 17 ani, ar fi venit pentru a sustrage bunuri.

Oamenii aveau un magazin si nu este exclus ca el sa fi crezut ca geamul, pe care a vrut sa intre, era de la magazie, când de fapt era de la baie.

A bagat mai intâi picioarele pe fereastra, insa a ramas blocat cu o mâna afara si cum trupul ii atârna deja in camera nu a mai avut cum sa iasa, geamul fiind prea mic, si a murit strangulat.

PUBLICITATE

Dimineata, când au mers la baie, proprietarii l-au gasit mort. Au sunat la 112 pentru a solicita o ambulanta, insa echipajul ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic altceva decât sa constate decesul.

Si oamenii din sat s-au strâns in numar mare, socati de cele intâmplate.

Pe baiat il stiau linistit si muncitor. Lucra la o stâna din comuna si niciodata nu a furat nimic de la cei la care a lucrat cu ziua, asa ca nu inteleg de ce a vrut sa se strecoare in casa respectiva.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care a murit tânarul si au inceput prin a-i audia pe tinerii cu care si-a petrecut ultimele ore de viata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ