In aceasta dimineata, batrânul de 74 de ani, din Bacau, care ieri dupa-amiaza s-a aruncat de la etajul IV al Spitalului Judetean Bacau, a murit.

In urma cazaturii s-a ales cu leziuni severe si imediat a fost supus unei interventii chirurgicale, dar din pacate eforturile medicilor au fost in zadar.

Reamintim ca pacientul era internat de câteva zile in unitatea medicala, unde a ajuns cu pancreatica acuta si a fost operat.

PUBLICITATE

Evolutia era favorabila si nu se stie de ce a recurs la acest gest, mai ales ca era linistit si nu a lasat impresia ca ar fi avut vreo suparare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. De bine! La pancreatita avea sanse? Sa se chinuie, probabil. Nu a mai cumparat morfina si asta va salva bugetul sanatatii. D-zeu sa l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ