Lions Club Sf. Gheorghe Bacău a făcut, marți, 9 iulie, o vizită în Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bacău. Cu această ocazie, la spital au ajuns pachete cu alimente pentru copii, acțiunea fiind una concertată în mai multe cluburi Lions din România.

Pachetele cu alimente au fost aduse la spital de un grup de membri ai clubului, între care i-am întâlnit pe Răzvan Șendrea – președinte regional al Lions Club România, pe Andrei Nemțeanu – președinte zonal al mișcării lionistice de la noi, pe Marius Nemțeanu – past-president al clubului băcăuan și past-prezident regional, dar și pe Eduard Nunu – președintele în exercițiu al Lions Club Sf. Gheorghe. Membrii Lions au fost întâmpinați de Adrian Popa, managerul spitalului județean, și de dr. Ioana Raluca Dinu, directorul medical al instituției.

„Este o sponsorizare primită de Lions Club Decan, din București, am aflat de la Răzvan Șendrea, redistribuită la șase cluburi Lions din țară. Sunt produse alimentare pentru copii. Am considerat benefic să ducem aceste produse spitalului pediatric din Bacău. De gestionarea donației s-a ocupat clubul Someșul din Satu Mare.”
Acțiunea este prima din programul clubului Lions Sf. Gheorghe în noul an lionistic, început la 1 iulie. „Acțiunea, ne-a declarat Eduard Nunu, deschide un calendar încărcat cu astfel de acțiuni și cu altele asemenea. Noi spunem că suntem unul dintre cele mai active cluburi Lions din țară și suntem permanent disponibili pentru voluntariat și implicare în proiecte care să ajute comunitatea.”

„Salutăm gestul frumos al Lions Club Moldova și sperăm, pe viitor, în mai multe colaborări de acest fel. Copiii sigur se vor bucura de produsele primite”.
Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău