Consiliul Local Bacau se reuneste joi, de la ora 10, la Centrul de Afaceri si Expozitii, in cadrul sedintei ordinare din luna aprilie.

Ordinea de zi este bogata si include, printre altele, validarea mandatului unui nou consilier local, Cristian Chelaru Postolache, ca urmator supleant pe listele Partidului Ecologist Român, in urma demisiei precedentilor consilieri. De asemenea, se va acorda titlul de cetatean de onoare mai multor personalitati din lumea sportului bacauan: fostului fotbalist Emeric Dembroschi, profesorilor emeriti Dorin Aradavoiacei, Vasilica Florentina Agop si Corneliu Agop.

Vor fi dezbatute o rectificare bugetara si executia bugetara pe primul trimestru al anului. Un alt proiect de hotarâre prevede acordarea unei sume de 5.000 de lei doamnei Elena Gorescu, la implinirea vârstei de 100 de ani.

PUBLICITATE

Vor primi premii de câte 500 de lei si 62 de cupluri de bacauani care au implinit 50 de ani de casnicie. Mai este vizata lista persoanelor care au primit repartitii pentru locuinte sociale sau documentatia tehnica pentru construirea strazii Prelungirea Bradului. In total, 33 de puncte de dezbatere, asupra carora vom reveni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ