* proprietarii erau acasa si desi au auzit zgomot le-a fost teama sa iasa in curte * cartierul Orbic ramâne unul dintre cele mai periculoase din orasul Buhusi

Hotii au dat spargere in noaptea de duminica spre luni la o locuinta din cartierul Orbic. Au furat pasarile, au ucis câinele, ca sa nu mai latre, si i-au atârnat zgarda in gard.

Când s-a trezit dimineata, proprietarul de 75 de ani a constatat ca nu mai avea nici curcani si nici gaini. Oamenii dorm intr-o bucatarie, asa ca infractorii si-au facut de cap in casa. Au rascolit toate dulapurile, au furat toate lenjeriile, covoarele de pe jos, hainele bune si au luat pâna si perdelele si draperiile din geamuri.

PUBLICITATE

Au golit congelatorul de carne, la fel si camara de provizii, iar din baie au luat tot, inclusiv pasta de dinti. Imediat au fost anuntati politistii care au mers la sesizare cu un câine de urma si au ridicat probe pentru a-i prinde pe hoti. In curte au gasit si o ranga pe care infractorii au folosit-o ca sa sparga lacatele, insa vecinii cred ca i-ar fi ucis pe proprietari daca ieseau afara. Cu totii au auzit zgomot pe timpul noptii si masini care umblau dintr-o parte in alta, dar niciunul nu a avut curaj sa iasa din casa.

Zona ramâne in continuare una periculoasa. Chiar daca ar vrea sa vânda si sa se mute in alta parte, nimeni nu vrea sa cumpere acolo. La sfârsitul anului 2002, in acest cartier a avut loc o incaierare sângeroasa intre mai multi cetateni de etnie rroma si fortele de ordine.

Zeci de mascati au descins atunci la mai multe locatii pentru a ridica patru urmariti general care se ascundeau aici. Localnicii ar fi ripostat cu bâte si topoare, politistii fiind nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare.

Doi dintre cei cautati au fost impuscati mortal, iar patru politisti au fost raniti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Cam așa fac”animalele”astea și prin occident! !! Fac țara și neamul de ras, . Da chiar nu se poate face nimic pentru a-i pune la punct? ????

LĂSAȚI UN MESAJ