23 februarie 2024
ActualitateOrașul Târgu Ocna se modernizează

Orașul Târgu Ocna se modernizează

Orașul Târgu Ocna străbate un drum spectaculos către modernizare.

Pe fonduri europene, primăria condusă de Cristian-Aurelian Ciubotaru a finalizat recent un proiect de investiție de amploare care a transformat complet zona centrală a orașului. Piațeta “Costache Negri” și modernizarea integrală a nu mai puțin de 23 de străzi au fost incluse în acest proiect ambițios.

Astfel, începând cu această lună, orașul Târgu Ocna strălucește într-o nouă lumină, fiind o sursă de bucurie pentru locuitori și un punct de atracție pentru turiști.Aceste realizări nu sunt doar rezultatul eforturilor individuale, ci și al parteneriatului eficient cu Consiliul Județean Bacău. Acest parteneriat strategic s-a dovedit a fi esențial în implementarea proiectelor de investiții locale, iar sprijinul constant acordat de către Consiliul Județean a contribuit la succesul remarcabil al modernizării orașului.

Consiliul Județean Bacău s-a afirmat ca un partener de încredere și susținător al administrației locale, punându-și resursele și expertiza la dispoziție pentru a consolida eforturile de modernizare a orașului Târgu Ocna.

Această colaborare exemplară a demonstrat că, atunci când autoritățile locale și județene lucrează împreună, rezultatele pot fi cu adevărat remarcabile.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri