La finele saptamânii trecute, la camera de garda a Spitalului Judetean Bacau s-au prezentat opt persoane care au fost muscate de câini.

Majoritatea au primit ingrijiri medicale si au putut pleca acasa cu recomandari.

Sub supravegherea medicilor a ramas insa o femeie de 56 de ani, care avea o plaga necrozata la nivelul gambei stângi, dupa ce a fost muscata in urma cu patru zile de un câine, insa nu s-a prezentat imediat la unitatea medicala.

PUBLICITATE

Abia când a vazut ca starea i se agraveaza a cerut ajutorul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Serviciul de ecarisaj di primaria bacau nu-si face datoria, sa prinda toate jivinele astea si sa le inchida in adaposturile amenajate.
    Oare cum alti primari au reusit sa nu mai aiba nici un caine maidanez pe strazi si aici nu se poate?

  2. Realizeaza cineva ca suntem in anul 2015 ? DOUA MII !!! Altii dezvolta masini pe baza de aer sau apa, si pe noi ne musca animalele pe strada ca nu stim ce sa facem cu ele… Trist

LĂSAȚI UN MESAJ