Politistii locali nu-i iarta pe soferii care-si parcheaza masinile in zona interzisa din sensul giratoriu de la statuia lui Stefan cel Mare. In fiecare zi, mai multe autoturisme sunt „incaltate” cu dispozitive de blocare si nu se fac diferente de marca.

Chiar si posesorii unor bolizi de lux, a caror valoare trece de 100.000 de euro, s-au trezit cu o „caracatita pe roata. „Este o zona intens circulata din centrul Bacaului si de aceea se actioneaza frecvent pentru blocarea autoturismelor parcate in acel loc interzis.

Politistii nu tin cont de cât de luxoasa este masina. Daca este parcata neregulamentar atunci se aplica aceasta masura”, a explicat Florin Podoleanu, purtatorul de cuvânt al Politiei Locale Bacau.

PUBLICITATE

Pentru a fi deblocat autoturismul, conducatorul auto trebuie sa achite o taxa de 100 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Masina de lux nu e rezultatul unei minti stralucite,ci deseori unui personaj hot,asa ca nu are treaba cu regulile de circulatie,pe care putin probabil le cunoaste,altfel cu un minim de bun simt ar parca masina in primul post disponibil,nu in mojlocul strazii ca un idiot.

  2. Nu asta e solutia! Ce lipseste Bacaului este o societate care sa se ocupe de ridicarea/tractarea masinilor parcate neregulamentar, ducerea lor in afara orasului unde nu incurca pe nimeni si apoi proprietarul sa plateasca amenda si taxele aferente ridicarii. In acest fel, daca omul trebuie sa plateasca sa spunem 700 de lei in total, cu siguranta a doua oara nu va mai parca asa! Dar daca omul are masina de 100 000 de euro iar Politia ii da o amenda de 100 de lei cand vreodata se va impamanteni in constiinta lui faptul ca nu are voie sa parcheze acolo??? Asa, proprietarul probabil era la o cafea sus la terasa si se uita amuzat in jos cum “muritorii de rand” de la Politia Locala ii cer “cu respect” fabuloasa suma de 24 de euro! Mai mult a fost deranjat de faptul ca a mai trebuit sa astepte pana i-au dat jos “caracatita”. Si sa vezi scandal daca s-a intamplat cumva ca janta stanga fata sa aiba o zgarietura…

  3. veniti si faceti ordine si in sensul giratoriu dela Banc Post – Biserica Catolica !!! acolo sunt parcate cu nesimtire masini in sensul giratoriu ,se lasa loc cat sa treaca un Trabant !! Acum cateva zile o cucoana platinata a lasat Q7 dupa cum a vrut neuronul ei (singurul ) ,am interpelat-o sa miste masina ca sa putem trece dar “neuronul” a reactionat in cel mai marlanesc mod ,”trerceti pe unde puteti,eu am treaba aici ” . Faceti ordine domnilor politisti ,va rugam frumos !!!

LĂSAȚI UN MESAJ