Ramona Ghinet a postat un film pe internet si isi acuza sotul ca nu vrea sa-i trimita banii donati de oameni

Ramona Ghinet (28 ani), tânara diagnosticata cu leucemie, care a postat pe o retea de socializare o inregistrare video in care isi arata nemultumirea pentru ca sotul nu-i trimitea banii din donatii pentru a se trata in Franta, acolo unde s-a internat intr-un spital, a intrat in posesia sumei de circa 28.000 de euro.

Asa cum am mai scris, barbatul s-a aparat atunci si a spus ca vrea sa restituie toate donatiile, pentru ca transplantul de maduva ar urma sa se faca in baza unei asigurari medicale incheiata cu statul francez.

In cele din urma banii au fost trimisi in contul tinerei bolnave. „În primul rând as vrea sã transmit un mare «multumesc» la toata lumea si la media pentru ajutorul acordat în recuperarea banilor donati de dumneavoastra si blocati de «sotul» meu în contul lui din România.

PUBLICITATE

Va confirm ca a intrat in contul meu personal din Franta suma de aproximativ 28.000 euro. Aceasta suma îmi va permite o perioada de timp intretinerea si o parte din tratament, neacoperita de asigurarea medicala. Eu, momentan, ma simt mai bine, nu mai am febra si am fost externata.

Peste câteva zile o sã am o confirmare a dãtii transplantului programata de medici”, a scris, zilele trecute, Ramona pe contul ei de pe reteaua de socializare.

Pentru ca ea sa se faca bine si sa se intoarca acasa la cei doi copii pe care-i are, foarte multi onesteni, dar si oameni din alte judete sau chiar din strainatate, au donat bani si in continuare se strâng bani pentru ea in diferite locatii din Onesti.

Tânara le-a promis celor care o sustin ca ii va tine la curent cu situatia ei si rezultatul transplantului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ