Onesti: Portofel gasit de jandarmi

0

În ziua de 22.10 a.c. în jurul orei 18.00, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău care se afla în misiune de asigurare a ordinii publice în municipiul Onești, au găsit în fața unui supermarchet din localitate un portofel.

Jandarmii, în prezenţa unui martor, au procedat la verificarea conținutului portofelului, care conținea un card bancar, un card de sănătate și o verighetă și au trecut la identificarea păgubitului.

Persoanei în cauză, o doamnă din municipiul Onești, de 53 de ani, care încă nu remarcase lipsa portofelului, aceasta fiind și plecată din localitate în acel moment, i s-au restituit bunurile pierdute a doua zi.

Doamna în cauză a mulțumit jandarmilor pentru modul cum au procedat, aceștia fiind felicitați și de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ