Luni, 06 aprilie a.c., la ora 18.25, un echipaj de intervenţie şi echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-au deplasat în municipiul Oneşti, strada Republicii, pentru deblocarea uşii de acces în apartamentul unei femei, în vârstă de 80 de ani.

Accesul în locuinţa, situată la etajul II al unui bloc, s-a efectuat cu ajutorul scării culisabile, prin forţarea uşii de la balcon.

În interiorul apartamentului, pompierii militari au găsit-o pe proprietară căzută. Aceasta era conştientă, prezenta hipertensiune, greţuri şi vărsături şi acuza dureri în zona superioară a abdomenului.

Pacienta fost preluată de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor calificat şi a transportat-o la Spitalul Municipal Oneşti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ