Crima in satul Bijghir, din comuna Buhoci. Un barbat, in vârsta de 40 de ani, din localitate, a murit sub loviturile de cutit ale unui individ alaturi de care bause câteva pahare bune de alcool. Martorii spun ca acestia au petrecut impreuna la bar si de acolo au plecat la locuinta lui Stelian G. care s-a oferit sa mai dea un rând de vin.

A intrat in casa dupa bautura si când a iesit, Mihaita M. (24 de ani) il astepta cu cutitul pregatit. L-a injunghiat fara ca acesta sa mai aiba timp sa se apere. Se pare ca agresorul s-a infuriat pentru ca ar fi fost injurat.

La fata locului a ajuns o echipa de politisti coordonata de un procuror criminalist. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore pentru infractiunea de omor calificat si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ