Si Colegiul Economic „Ion Ghica” se poate mândri cu 5 elevi care s-au calificat la etapele nationale ale olimpiadelor de profil. Trei dintre ei – Ana Maria Nuta (clasa a XI-a C), pregatita de profesorii Sorina Alina Neagu si Sorina Nazaret, Elena Constandache (clasa a XI-a H), profesori Elena Botez, Maria Ciorba, Mihaela Toderita, Lavinia Ilisiu si Daniela Buznea, si Madalina Popa (clasa a XII-a K), profesori Maria Ciorba, Daniela Buznea, Elena Botez si Mihaela Timisescu, au fost calificati la Olimpiada Nationala Interdisciplinara Aria Curiculara Tehnologii, prima eleva la specializarea tehnician activitati economice, iar urmatoarele doua, la specializarea tehnician in turism, competitie care va avea loc la Tg.Jiu. Alexandru Petrea (clasa a XI-a N), elevul profesorului Doru Gherasa, este cel de-al patrulea olimpic de la Colegiul Economic care a fost calificat la Nationala de Matematica M2 (specializarea organizator banqeting), de la Iasi, iar Georgiana Ursaru (clasa a XII-a O), prof. Elena Hârtescu, va reprezenta liceul la Olimpiada Nationala de limba rromani.

Elevii de la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Karpen” calificati la Olimpiada Nationala „Tehnologii”

olimpici N V Karpen

PUBLICITATE

Cinci elevi, cei mai buni ai liceului, de la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Karpen” au fost calificati la Olimpiada Nationala „Tehnologii”, care va avea loc chiar in Bacau, in perioada 6 – 10 aprilie. Acesti sunt: Mihai Cirlan (clasa a XI-a C) si Cosmin Ionut Bargoanu (clasa a XII-a F), pregatiti de profesorii Gheorghita Baciu si Lavineta Cenuse, elevi calificati la Nationala TEEA – tehnician electrician electronist auto, Gabriel Lazar (clasa a XI-a B), elevul profesorilor Gabriela Bujor, Danut Frigioiu si Greta Vrinceanu, calificat la Nationala TOTC – tehnician operator tehnica de calcul, Gheorghe Macovei (clasa a XII-a E), pregatit de aceeasi echipa de profesori Gabriela Bujor, Danut Frigioiu si Greta Vrinceanu, care va reprezenta Bacaul la Nationala TA – tehnician in automatizari, si Elisaveta Anutei (clasa a XII-a H), pregatita de profesorii Andreea Diana Craiu, Maria Cristina Radu si Simona Andreea Sandu, calificata la Nationala TAE – tehnician in activitati economice.

Doua eleve de la Parincea, calificate la Olimpiada Nationala pe Agricultura

olimpici parincea

Ana-Maria Ichim (clasa a XI-a A) si Ana-Maria Botezatu (clasa a XII-a), de la Liceul Tehnologic „G.J.Cancicov” Parincea sunt singurele eleve din judetul Bacau care s-au calificat la Olimpiada Nationala Tehnic, domeniul Agricultura – cultura plantelor. Tinerele sunt pregatite de profesorii Maria Alexa si Carmen Danila Demetra. „Ambele eleve sunt fete foarte bune, constiincioase, muncitoare, care au rezultate foarte bune si la alte discipline. Desi provin din familii modeste, in care parintii nu au un loc de munca, cele doua eleve isi doresc sa invete, sa ajunga departe. Speram ca si anul acesta sa venim cu rezultate onorante de la aceasta olimpiada. Am participat si anul trecut si am obtinut un premiu III si o mentiune speciala”, ne-a declarat prof. Maria Alexa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ