O femeie de 75 de ani, din comuna Oituz, a fost gasita, marti dimineata, fara suflare in curtea casei sale de catre o ruda care a observat ca avea mai multe leziuni la nivelul capului si urme de sânge pâna in locuinta.

Imediat a alertat autoritatile si mai multi politistilor criminalisti, dar si de la investigatii criminale, coordonati de un procuror au inceput cercetarile.

Anchetatorii trebuie sa afle acum ce s-a intâmplat cu biata batrâna, insa familia si vecinii cred ca a fost omorâta.

PUBLICITATE

Trupul neinsufletit a fost ridicat si transportat la Morga spitalului pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei exacte a mortii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. saraca femeie. abia isi ducea batranetile in casa aia veche si a mai si patit-o pentru cine-stie ce motiv stupid. nu m-as mira sa aud ca a fost vreun pustan teribilist, afumat bine, dupa bani pentru bautura…

  2. Draga Anonymous,dacă esti un bun cetățean si un bun creștin,du-te si spune poliției.Autorul acestui lucru oribil nu trebuie lăsat sa se repete.Poate mâine merge la mama ta sau la mama mea

LĂSAȚI UN MESAJ