Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, reprezentată de tânărul sublocotenent Babei Robert, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatului Naţional de Karate organizat de Ministerul Afacerilor Interne.

Evenimentul a avut loc în perioada 18 – 21 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, Robert Babei obţinând medalia de aur la proba de kumite, categoria +84 kg.

La această competiţie au participat doar sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aceştia întrecându-se în probele de kata şi kumite pentru un loc pe podium.

Sublocotenentul este foarte mulţumit de rezultatul obţinut, mai ales că este abia al doilea an în care participă la această competiţie, anul trecut obţinând doar medalia de bronz.

Sportivul are centură neagră în karate Shotokan, iar în prezent se antrenează la Clubul Sportiv “Dan Botezatu” sub îndrumarea antrenorului Ionuţ Căşeru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ