Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau au retinut un ofiter de la Serviciul Economic din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, se pare sub acuzatia de favorizare a faptuitorului.

Potrivit unor surse, in cursul zilei de astazi, acesta a fost ridicat de anchetatori si dus la audieri, la final fiind emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Vom reveni cu amanunte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Mult rau a făcut,mult.Avea legea lui,legală nu.Din păcate stiu un caz unde tot din favorizare,,prietenie”a lăsat acea femeie drumuri,având o Agentie de turism,profitând de poziția lui a terorizat o pana…azi nu mai este printre noi(supărarea a băgat-o in pământ)Tot plătim Pt.faptele noastre intr-o zii.Trebuia de mult spart puroiul si mai sunt si alti colegi de-ai lui care sunt plătiți din bani noștri..

LĂSAȚI UN MESAJ