In varsta de 30 de ani, Andra Elena Toader, a murit la Spitalul Floreasca. Andra era din Bacău şi lucra ca fotograf la un studio de evenimente. Ea se afla în momentul declanşării incendiului, in clubul Colectiv, impreuna cu sora sa, Gabriela, şi de prietenul ei, Tudor.

Toţi trei au fost răniţi. Alina Roxana Sociu, o apropiata a Andrei, spune ca aceasta a fost “în comă indusă, având arsuri pe o mare parte a corpului şi căile respiratorii distruse de fumul toxic şi fierbinte inhalat”.

“M-am trezit cu speranța că am visat urât. . Și ca Andra nu era în acel club blestemat. .Și ca e ok, acasă. M-as duce la București, dar nu da voie nimănui s-o vadă. M-as duce la Dumnezeu să îl întreb de ce nu a lasat – o sa se plece când a vrut și s-a întors în club după aparatul foto exact când a început totul? ?? De ce așa. … Chiar nu merita. Nu era satanista.Nimeni de acolo nu era. Ieșise sa sărbătorească cu sora ei, venită sa o viziteze”, a scris Alina Sociu pe facebook.

PUBLICITATE

“În loc sa ne adunam toți la nunta Andrei, ne vom aduna la înmormântare. Și asta pentru ca suntem o nație de tâmpiți cărora nu le plac regulile. Ci numai sa le eludeze. Neam de spagari și pomanagii. Neam de parveniți si de milogi. Am îngenunchiat o tara întreagă prin lașitate și indiferența”, a mai scris Alina Sociu.

Andra provine dintr-o familie cu patru copii: trei fete, intre care si ea, si un baiat. Ea a plecat anul trecut la Bucuresti pentru a-si gasi de munca, avand in vedere ca ofertele din Bacau nu sunt prea generoase.

Una din surorile ei, Gabriela, ramasa in Bacau, a mers la Bucuresti ca sa isi ia o diploma, iar Andra fiind acolo au vorbit sa se distreze si ele si s-au dus la Colectiv.

Dupa ce a aflat de tragedie, fratele Andrei, stabilit in Franta, s-a urcat in primul avion si a venit in tara. A stat in permanenta in spital.

Tanara a fost cu greu identificata si a fost recunoscuta dupa un semn de o la unghie de la picior.

Medicii au zis ca nu ii dau sanse de supravietuire, ca va fi in viata cat o va tine inima.

Parintii au deschis un cont de donatie, banii au fost stransi si familia spera ca Andra sa reziste si sa fie trimisa in strainatate pentru operatii si tratamente.

“Pentru toata familia e o pierdere dureroasa, era verisoara cu care am copilarit, cu care radeam continuu, mereu avea o gluma pregatita, din suparat, Andra te facea fericit mereu de fiecare data cand o vedeai si vorbeai cu ea” – povesteste Daniel Dram.

“Nu merita sa moara, nu a vrut raul nimanui si niciodata nu o auzeai macar sa isi doreasca raul cuiva. Mereu sarea in ajutor daca putea si avea cu ce”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei! Ti se farama sufletul cand te gandesti numai prin ce au trecut acesti oameni si cei dragi lor…

  2. Drum drept spre Lumina,suflet drag !
    Bunul Dumnezeu sa va pomeneasca in Imparatia Cerurilor ,aceea care salasluieste dintotdeauna in Inima Omului !

    Fie ca jertfa voastra ,suflete dragi ,sa ne fie Lectie pentru Trezirea constiintei individuale ,de neam in eterna constiinta cosmica !

  3. Dumnezeu sa ne ierte si pe noi ca am acceptat situatia atata timp, am dat spaga pentru autorizatii, am dat spaga la doctori, unii dintre noi au primt mici “atentii”

  4. Condoleante sincere!!Din pacate Bacaul in momentul de fata nu asigura nici un viitor tinerilor,sper macar sa fie o schimbare ca moartea acestora sa nu fi fost in zadar

LĂSAȚI UN MESAJ