Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a lansat ediţia de toamnă a programului „O săptămână la munte”, care se deruleaza pâna pe 19 decembrie.

Tarifele percepute incep de la 161 de lei, pentru cazare, fara mic dejun, in hotel, vila sau pensiune de 2 stele.

Pentru o locatie de 3 stele se percep 259 de lei pe sejur, iar pentru 4 stele 368 de lei, de asemenea fara mic dejun. Sejurul cuprinde cinci nopti, de duminica pâna vineri inclusiv. In program s-au inscris hoteluri, vile si pensiuni din Baile Herculane, Brasov, Busteni, Baisoara (Cluj), Gura Râului (Marginimea Sibiului), Poiana Brasov, Predeal si Sinaia.

Biletele nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite decât în conditiile legii. Pentru prestatorii care ofera servicii de cazare cu mic dejun, valoarea acestuia va fi stabilita de fiecare hotel în parte.

Sejurul minim este de cinci nopti, dar se pot valorifica si sejururi mai mari. Tariful este pentru o persoana si nu se ofera camere în regim de single sau partaje fara acordul prestatorului de servicii hoteliere, iar copiii (maxim doi) până la 7 ani beneficiaza de gratuitate dacă sunt cazati în camera parintilor. Sistemul de vânzare a programului este primul venit, primul servit.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ