Unul dintre cele 12 premii, in valoare de aproape 84.000 de lei (840 de milioane de lei vechi), câstigat la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din 21 februarie va ajunge la Onesti. Premiul revine unui bon in valoare de 312 lei emis pe 11 ianuarie, pentru care o onesteanca a depus o cerere de revendicare la Serviciul fiscal municipal.

Ministerul Finantelor Publice acorda, lunar, maxim 100 de astfel de premii, suma totala a acestora fiind de maxim un milion de lei. Bonurile fiscale câstigatoare trebuie revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, iar in cazul bonurilor emise in luna ianuarie valoarea exacta a unui premiu este de 83.333 de lei, venit la care se aplica o cota de impozit de 16%.

Ministerul Finantelor Publice va plati premiile în termen de 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu pe 21 mai 2016, dupa verificarea prealabila facuta de Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin Directia Regionala Iasi a acestei institutii financiare, a autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse în vederea revendicarii premiilor. In Regiunea Nord-Est, câte un premiu similar va ajunge la Suceava si la Iasi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ