Pe 11 iunie, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Bacau a inceput vânzarea biletelor de tratament din seria a IX-a din acest an, al carei sejur va debuta in data de 22 iunie (ziua de plecare in statiune). Pentru aceasta serie CJP Bacau a primit 327 locuri in statiuni, din care 320 sunt alocate automat pensionarilor care au depus din timp cerere pentru a merge la tratament balnear in luna iunie.

Locurile sunt in statiunile 1 Mai, Amara, Baltatesti, Bala, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Sud, Geoagiu, Govora, Lacu Sarat, Moneasa, Sinaia, Slanic Moldova, Sovata, Tirgu Ocna, Techirghiol si Tusnad.

Restul de sapte bilete, pentru care nu s-au inregistrat solicitari, sunt la Bala, Govora si Moneasa si vor fi vândute la liber. Pensionarii care au repartitie trebuie sa se prezinte la CJP Bacau pâna in data de 16 iunie pentru a-si ridica biletul alocat.

Ei trebuie sa aduca la CJP Bacau cuponul de pensie din luna mai si biletul de trimitere de la medicul de familie ori specialist, cu recomandarea tratamentului balnear in statiunea aleasa. Pe lânga acest document medical, persoanele cu dizabilitati care vor sa beneficieze de gratuitate trebuie sa depuna si alte doua acte.

Ele trebuie sa prezinte certificatul de incadrare in grad de handicap, precum si “Programul individual de reabilitare si integrare sociala”. Acesta se obtine de la Comisia Judeteana de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ