Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” Bacau si-a sarbatorit o noua promotie de elevi, care a ajuns la finalul studiilor liceale. Intr-o atmosfera plina de tinerete, marti, 2 iunie, s-a desfasurat cursul festiv al absolventilor acestui liceu, in Sala Ateneu, locul unde emotiile, bucuria, nostalgia si speranta s-au imbinat intr-un frumos program – spectacol, realizat chiar de ei.

Anul acesta au absolvit cursurile Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” 218 elevi de la profie diferite – profil real, specializarea matematica-informatica intensiv informatica, si profil tehnic, cu specializarile: tehnician proiectant CAD, tehnician transporturi, tehnician desenator pentru constructii si instalatii, tehnician instalator pentru constructii, tehnician pentru constructii publice, tehnician designer vestimentar, tehnician designer mobile si amenajari interioare. Inaintea cursului festiv, ca in fiecare an, a fost si parada absolventilor, prin centrul orasului, in care fiecare si-a luat ramas bun de la viata de elev cu vuvuzele, baloane colorate si multa voie buna.

„Pentru absolventii nostri de astazi incepe o noua etapa a vietii. Le doresc sa aiba curaj sa-si urmeze visele si sa devina buni profesionisti. In toti acesti patru ani de liceu i-am sprijinit in formarea unei viitoare cariere, dar si in devenirea lor ca oameni si buni cetateni ai comunitatii. Le felicit si parintii care au inteles si sprijinit efortul depus pentru educatia copiilor lor.

PUBLICITATE

Este una din cele mai bune generatii de elevi ai colegiului, cu multa initiativa creativa si care ne-a adus mari satisfactii, nu numai in plan scolar”, ne-a declarat, la ceas aniversar, prof. Elena-Carmen Popa, directorul colegiului. Finalul a apartinut tot absolventilor care au organizat banchetul in Sala de Conferinte a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”. Intregul program al zilei festive a fost organizat si coordonat de prof. Carmen – Daniela Negrea, director educativ al unitatii de invatamânt.

Seful promotiei 2015 de la „Saligny” este Cristian Heris, de la clasa a XII-a A, profil matematica-informatica, intensiv informatica, care ne-a marturisit ca cei patru ani de liceu au insemnat pentru el o importanta treapta in formarea lui profesionala, dar si umana, „profesorii colegiului fiind nu doar dascali, ci si sfatuitori, buni comunicatori”. Cristian se simte onorat ca a reusit performanta de a deveni seful de promotie al liceului, in care si-a construit „un sistem solid de valori, care acum vor sta la temelia viitoarei cariere”, dupa cum a mai declarat, iar dupa Bacalaureat, se vede deja student, la Facultatea de Informatica din Bacau.

[wonderplugin_gallery id=”280″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  • sa stii ca cei care raman aici au probleme. fel de fel. financiare. sentimentale. de sanatate. sau fel de fel de probleme. nu ramane nimeni aici de placere. de aia bacaul are universitati slabe. aici nu vine lumea sa invete de placere. cei mai buni (SI CARE AU POSIBILITATE) vor pleca in secunda 2 din acest oras inchis de orice orizonturi de a te mai dezvolta pe mai departe.

  • BOY se gasesc,din belsug,in toate liceele !!!Diferenta o fac inteligenta,stimulata sau nu,si banii!! De schelalait ,ne-au demonstrat,se pricep toti.Sa-i lasam sa se bucure,cat mai pot inca . Sa-i felicitam ca au rezistat pe campul de lupta al scolii actuale !

 1. Felicitari!.
  Cam multa tevatura la terminarea liceului. Acum foarte multi ani nu orcine reusea sa termine un liceu si al termina era o foarte mare realizare.

  Un sfat pentru profesori(sfatuitori!!).

  Pe viitor aceste manifestatii pot fi facute si fara trompete si eventual sa se cante un imn al liceului.
  Asa cum am vazut eu astazi- foarte multa galagie. Ce e oare frumos in zgomotul infernal al trompetelor(sau ce o fi fost acele instrumente)?.

 2. intr-adevar prea mare bucurie din partea liceului cu cea mai mica rata a promovabilitatii la BAC anul trecut. un liceu care e departe de gloria cunoscuta in anii ’90, acum e o rusine pentru acest municipiu.

 3. Dnă/dle „obiectivaa”, nu știu dacă te-ai gândit vreodată că așa, fără bacalaureat sau cu el absolvit, elevii aceștia sunt cei care iți montează gresia în casă, îți fac instalația sanitară și pe cea electrică. Sunt sigură că nu fac acest lucru nici inginerii, nici medicii, nici avocații proaspăt sau nu ieșiți de pe bancile facultății. Așadar, avem nevoie și de oameni care să pună osul la treabă. Nu toți se nasc dotați. Nu toți se nasc în familii care-și permit să investească în educația copiilor lor.Nu mai fiți cârcotașă/cârcotaș. Mai bine înțelegeți realitatea în care trăiți și apoi manifestați-vă public părerea jignind!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ