TV KIT, post de televiziune local, are de acum, în grila de programe, emisiunea ”de Bacau”, singurul talk-show din municipiu.

Aceasta va fi difuzata în fiecare zi, de luni pâna vineri, în intervalul orar 18.00 – 19.00. Emisiunea este moderata de Catalin Bejan si Claudiu Banea, iar invitatii din platou vor fi din toate domeniile de interes ale telespectatorilor.

Desi a fost conceput, în special, ca un talk-show economic si administrativ, nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învatamânt si cultura, politice sau sportive.

PUBLICITATE

Proiectul „de Bacau ” va acoperi o nisa aparuta de doi ani în piata media locala.

O buna perioada de timp, telespectatorii bacauani au dus lipsa de emisiuni menite sa aduca în dezbatere noutatile, problemele dar si lucrurile pozitive din judet. „Sigur ca multora le-a fost mai comod fara o emisiune de dezbatere. Am spus mai comod, nu mai bine, tocmai pentru ca eu sunt convins de necesitatea dialogului, a dezbaterii, a solutiilor gasite în urma unor confruntari de idei. «de Bacau» e un proiect sincer, fara investitori din umbra. Eu, Claudiu Banea si Dorin Bejenaru suntem investitorii”, a explicat moderatorul emisiunii, jurnalistul Catalin Bejan.

Programele TV KIT sunt preluate de RCS-RDS în municipiile Bacau si Onesti, precum si în orasele Tg. Ocna si Slanic Moldova, dar si de retelele de cablu din localitatile: Comanesti, Darmanesti, Dofteana, Tg. Ocna, Stefan cel Mare, Asau, Livezi, Sanduleni, Berzunti, Poduri, Beresti-Tazlau, Ardeoani, Scorteni,

Valea Budului, Hemeiusi, Gârleni, Racova, Blagesti, Caiuti, Strugari, Casin, Buciumi, Cotofanesti.
Aria de acoperire teritoriala a postului este de aproximativ 2/3 din teritoriul judetului Bacau si este în continua crestere, având deja acordul cu UPC.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ