Teatrul Municipal Bacovia va gazdui in sala mare de spectacole pe 21 si 22 octombrie (vineri si sâmbata) cea de-a V-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii „Stea printre stele”, un proiect ce isi propune sa contribuie la descoperirea si lansarea de copii si tineri interpreti de muzica usoara.

Festivalul „Stea printre stele” organizat de Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neoromotor (A.S.C.H.N.) – Centrul Daniel Bacau doreste ca prin aceasta manifestare sa-i aduca la un loc pe copiii talentati, copiii cu dizabilitati si personalitatile marcante ale muzicii usoare românesti.

Juriul festivalului va fi compus din: Nico-interpreta de muzica usoara, Aurelian Temisan-interpret de muzica usoara, Mihai Alexandru-compozitor-presedintele juriului, George Vanvu-realizator emisiuni Radio România, Bogdan Alexe-regizor si producator Dream Media Production, Claudiu Bulete-compozitor-CB Media si Marcel Iorga-compozitor.

PUBLICITATE

Si-au anuntat participarea la festival 117 copii din toata tara, acestia concurând pe noua categorii de vârsta plus categoria „grupuri”.

Pe intreaga durata a festivalului, copiii centrului „Daniel” vor expune o colectie de obiecte confectionate manual, ca o dovada a potentialului si abilitatilor lor. Gala de premiere va avea loc sâmbata, 22 octombrie, de la ora 18.00 si va cuprinde pe lânga premieri, recitaluri si momente artistice.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ