O nouă Caravană de Paște, desfășurată de echipa Crucii Roșii Bacău, a ajuns la final. Pentru al zecelea an consecutiv, persoanele lipsite de posibilități financiare din județul Bacău au primit pachete cu alimente înainte de Sărbătorile Pascale.

Caravana s-a îndreptat către familiile nevoiașe din localitățile Bacău, Moinești, Onești, Comănești, Bârsănești, Colonești, Traian, Oituz, Palanca, Răchitoasa, Izvoru Berheciului, Sărata. În total, aproximativ 1 500 de pachete alimentare au plecat de la sediul Crucii Roșii Bacău către beneficiari, identificați prin anchete sociale sau prin colaborările cu Direcțiile de Asistență Socială din localitățile menționate.

“Ne bucurăm că cele două proiecte consacrate ale Crucii Roșii Bacău, Caravana de Paște și Caravana de Crăciun împlinesc 10 ani de existență și ne dorim să avem capacitatea să le continuăm. Știm că foarte mulți oameni nevoiași se bazează pe acest sprijin și nu vrem să îi dezamăgim. Mulțumesc echipei de angajați și voluntari, care au mers în tot județul în aceste zile. Mulțumim partenerilor, Consiliul Județean Bacău, Consiliile Locale din Bacău, Moinești, Comănești și Onești, Palatul Copiilor Bacău, precum și Hipermarketurilor CORA Bacău și Carrefour Bacău pentru sprijinul acordat”, a declarat directorul Crucii Roșii Bacău, Dan-Marcel Babliuc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ