Proprietarul se teme ca va ramane cu paguba

– accidentul s-a petrecut duminica seara, pe strada Siretului, din municipiul Bacau – in masina politistilor erau doi barbati incatusati pe care ii duceau la sectie dupa ce facusera scandal la domiciliu

Echipajul de politie fusese solicitat sa aplaneze un conflict iscat intr-o familie. In urma interventiei, agentii au incatusat doi barbati care au continuat sa se incaiere si pe bancheta din spate a autospecialei, iar atunci l-ar fi lovit cu piciorul pe politistul de la volan.

Acesta a pierdut controlul directiei de mers si a ajuns cu masina de serviciu in portile din fier ale unei locuinte de pe strada Siretului, pe care le-a distrus. Proprietarul a iesit afara, alertat de zgomotul produs in urma impactului.

„Am auzit o bubuitura si am iesit afara. M-am trezit cu masina de politie in gard. Era de la Sectia 2. Au venit foarte repede echipajele, au facut cerecetarea la fata locului si apoi au preluat masina”, ne-a declarat Gheorghita Vasilache, luni, când a sunat la redactia noastra nemultumit ca nu stie cine o sa-l despagubeasca dupa cele intâmplate.

Cazul s-a transformat intr-unul de ultraj, iar cercetarile au fost preluate de catre Parchetul de pe lânga Judecatoria Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Si ei ce sa zica: da domnule, am fost un bou si am intrat în poarta omului? Normal, incatusatii puteau fi si in portbagaj, ca tot vina lor era. Bine ca nu erau singuri in masina, altfel ar fi spus ca au i-au lovit extratereștrii.

  2. Minciuni… nu a lovit nimeni nici un politist. Aveau cauciucuri de vara plus viteza… de asta au intrat in gardul omului. Cunosc indeaproape cazul. Sper sa se faca dreptate.

  3. Stiti pe mama voastra.Niste martafoi comentatori.Vedeti strada unde erau si persoanele implicate.Toti trebuie pusi in portbagaj de acum(nu civilizat pe bancheta).Nu a fost nici un martor de fata si nici inregistrari.

LĂSAȚI UN MESAJ