Maşină de gunoi blocată pe stradă după ce s-a surpat asfaltul

4

S-a întâmplat astăzi, la prânz, pe strada Bicaz, din municipiul Bacău. Asfaltul s-a surpat sub greutatea unei maşini de gunoi, condusă de un bărbat de 47 de ani, iar autovehiculul a rămas cu o roată din spate blocată în groapa formată.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie rutieră, dar şi o macara care a ridicat maşina şi astfel şi-a putut continua traseul.

Traficul în zonă a fost restricţionat aproape o oră.

FOTO: Dorel Pandelea, Mihail-Bogdan Bibire

4 COMENTARII

  1. Strada Bicaz este renumita pt astfel de probleme datorate faptului ca reteau de canalizare este deteriorata si apar surpari de teren prin erodare sub asfalt (in toamna au fost cazuri in apropierea barierei de la politie si a blocurilor 128).
    In acelasi caz se afla si drumul E85 in zona Tic Tac, Piata Sud unde prima banda se deterioreaza permanent datorita retelei de canalizare avariate ce duce la surparea permanenta a drumului. Primaria doar aduce balast si il toarna in gaura aparuta prin surpare si nu face nimic pt a elimina cauza. La fel se intampla (acelasi fenomen aceias cauza –surparea datorita retelei de canalizare deteriorate) si pe aleia de acces ce duce in zona de sud a Parcului Cancicov ( intre Liceul Pedagogic si Univ Bacau corp C).

  2. Numai prostii spuneti. Pe strada Bicaz s-au facut interventii de mantuiala la reteaua de tevi chiar anul trecut. Au pus asfalt fara a tasa pamantul si normal ca acum se surpa.

  3. Nu cunoasteti situatiile celor 4 locatii mentionate de mine. In nici una din situatiile prezentate nu s-au facut interventii la retele de apa sau termice si nici sapaturi cu alte scopuri de peste zece ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here