Micuta se afla, duminica, in curtea locuintei din Buhusi, impreuna cu mama sa, care aprinsese focul sa faca un gratar. Se pare ca fetita, in vârsta de 3 ani, s-ar fi apropiat prea mult, s-ar fi atins de gratar si in acel moment ar fi sarit jar pe ea iar hainele i s-au aprins.

Mama a intervenit imediat sa stinga flacarile, dar minora tot a suferit arsuri de gradul II si III pe circa 40 la suta din suprafata corpului.

Ea a fost transportata in cel mai scurt timp la spitalul din Buhusi, de acolo a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau iar ulterior a fost preluata de un elicopter medical si transferata la o clinca de specialitate din Bucuresti, unde va primi toate ingrijirile necesare.

PUBLICITATE

In urma cu circa trei saptamâni o alta fetita de 8 ani, din Sanduleni, a suferit arsuri de gradul II, pe aproape jumatate din suprafata corpului, tot in urma unui accident similar.

Rochita ei a luat foc in timp ce in gospodarie se incalzea apa. Si ea a fost transferata la Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ