– ea a fost transferata cu elicopterul la un spital de specialitate din Bucuresti

Copila, in vârsta de 8 ani, din comuna Sanduleni, a ajuns duminica, aproape de miezul noptii, la Compartimentul de Primiri Urgente (CPU) – Pediatrie de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului.

„Am fost solicitati si ne-am deplasat la fata locului cu o ambulanta Smurd de unde am preluat fetita, care prezenta arsuri, si am transportat-o la CPU Bacau”, a declarat capitan Ionut Hâncu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Se pare ca mucutei i-a luat foc rochia pe care o avea pe ea, in timp ce in gospodarie se incalzea apa pentru a face baie.

Medicii din Bacau i-au acordat primele ingrijiri medicale si au solicitat elicopterul Smurd de la Iasi pentru a fi transferata la o clinica de specialitate din Capitala.

„Pacienta prezenta arsuri de gradul II pe circa 40 -45 la suta din suprafata corpului si in noaptea de duminica spre luni a fost transferata la Bucuresti”, a declarat dr. Aurelia Taga, director medical la SJU Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Doamne Fereste ! Parintii ce pazeau ? Ca sa aiba arsuri de gradul 2 de la rochita care a luat foc inseamna ca au vazut-o tarziu ! Protectia Copilului doarme ?

    • Tu esti proasta si-ti place sa-ti arati prostia! Arsuri de gradul II inseamna fix asta: ca i-au luat foc hainele, mai ales daca erau ieftine, din materiale sintetice. Dar tu trebuie sa-ti exhibi cunostintele de tzatza proasta, ca altfel nu poti. Mars inapoi in gaura de vierme, acritura!

LĂSAȚI UN MESAJ