Luni, 20 iulie a.c., Poliţia Municipiului Bacău a acţionat pe linia prevenirii si combaterii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor din locuintă.

În acest sens, poliţiştii de investigaţii criminale au actionat în zona Bistriţa Lac, unde în jurul orei 18:00, au depistat pe strada Valea Albă din mun. Bacau, o persoană de sex feminin, care la vederea unei patrule de poliţie a încercat să se ascundă în scara unui bloc.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie de 34 de ani, din mun. Bacău. Din verificări a rezultat că aceasta este cunoscută cu antecedente penale iar pe numele său fusese emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Sector 1 Bucureşti, fiind dată în urmărire.

PUBLICITATE

Femeia a fost încarcerată în Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ