FOTO: Urzica Adi / Facebook

Astăzi, pe strada 9 Mai, din municipiul Bacău, în zona Liceului Sportiv, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei femei, în vârstă de 40 de ani, care, spun poliţiştii, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

A fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bacău, care nu a mai putut evita impactul.

Femeia a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea sa. Poliţiştii de la Biroul Rutier au făcut cercetări la faţa locului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Mai multa atenție pentru pietoni care trec prin loc nepermis ..Tot odată cer și la conducători auto să circule mai cu prudență. ..

LĂSAȚI UN MESAJ