O femeie, de 49 de ani, bănuită de săvârșirea a patru infracțiuni de înșelăciune cu un prejudiciu total de 2950 de lei, a fost depistată de polițiștii de investigații criminale din Bacău.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat, la data de 6 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, o femeie de 49 de ani, din județul Neamț, bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că în luna februarie a.c., cea în cauză ar fi pătruns în caseria unei societăți comerciale din Bacău și a solicitat angajatei să-i schimbe 1800 de lei din bancnote de 200 în bancnote de 50 de lei.

PUBLICITATE

După ce persoana vătămată a schimbat suma de 1800 lei în bancnote de 50 lei i-a înmânat-o femeii de 49 de ani, care ar fi sustras din bani 850 lei şi a returnat restul, solicitând bancnote de 5 lei.

Întrucât persoana vătămată nu a avut bancnote de 5 lei, a restituit bănuitei cei 1800 lei, iar ulterior a constatat lipsa sumei de 850 de lei din caserie, realizând faptul că a fost înşelată.

În urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit că în luna decembrie 2014, persoana de 49 de ani, ar fi comis în același fel alte trei infracțiuni de înșelăciune în dauna unor persoane din municipiul Bacău, producând un prejudiciu total de 2100 de lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ